O nouă ședință de judecată în dosarul Filat // VIDEO

filat3

UPDATE // Avocații lui Vlad Filat au cerut audierea a 30 de martori care potrivit procurorului nu au nimic în comun cu dosarul Filat.

„În această listă de martori sunt foarte multe lacune, nefiind indicate adresele martorilor, date depline ca să fie citați. Acești martori nu au nicio tangență cu obiectul învinuirii. Ca de exemplu, sunt invitați niște oameni care activau într-o perioadă care depășesc anul învinuirii 2013-2014. A fost făcută pur și simplu o listă a martorilor ca să fie ca număr și conținut, nu ca esență”, a declarat procurorul Adriana Bețișor.

„Procurorul încearcă să manipuleze opinia publică, încalcă principiul prezumția nevinovăției și caracterul secret care tot ea l-a cerut în ședințele publice. Am înaintat o cerere clară prin care am cerut audierea a peste 30 de martori. Procurorul a cerut respingerea tuturor martorilor apărării. Așa ceva este inadmisibil. Acei martori pe care noi nu-i cunoaștem și am depus cerere la Registru pentru a identifica adresele lor de domiciliu, am comunicat instanței că vor fi făcute ulterior”, a spus avocatul Igor Popa.

You may also like

Comments are closed.

By