Iubitele lui Filat, protejate de șoferul familiei

angela masina

Apropiatul ex-premierului Vlad Filat, Veaceslav Beț, se pare că și-a luat angajamentul ca să aibă grijă de femeile din viața liderului PLDM, în timp ce acesta se află încarcerat în Penitenciarul 13. Cel puțin așa se pare după ce unele surse Today.MD, care sunt implicate în anchetarea dosarului lui Filat și au cerut să le fie păstrat anonimatul, au comunicat că Beț ar fi fost cel care a ajutat-o pe Olga Roman să părăsească teritoriul Republicii Moldova. În prezent, jurnalista și protagonista unor scene fierbinţi cu Vlad Filat, postate anul trecut pe un site porno și învinuită în dosarul fostului şef al liberal-democraţilor, căutată acum de INTERPOL, s-ar afla în România.

Sursele Today, care se ocupă de investigarea cazului, au comunicat că cel care a ajutat-o pe Olga Roman să se sustragă de la urmărire penală, la sfârșitul lunii noiembrie 2015, să părăsească fraudulos teritoriul Republicii Moldova, fugind în Ucraina prin punctul de trecere a frontierei Cuciurgan-Pervomaisc, a fost nimeni altul decât Veaceslav Beț.

Beț este un apropiat de-al lui Vlad Filat care figurează în dosarul penal al ex-premierului, pentru că ar fi înregistrat fictiv pe numele său mai multe bunuri ale politicianului.

Este de precizat că Beț a fost și cel care ar fi procurat la sfârșitul lunii martie anul curent, SUV-ul de model Mercedes GLC 250, alb, cu numerele de înmatriculare LLA 958, cu care a fost surprinsă prin oraș Angela Gonța, soția lui Filat.

You may also like

Comments are closed.

By