ÎNTREBAREA ZILEI // Dacă Filat nu are acces la telefon, admin-ul de unde are informațiile din penitenciar? Are internet?

filat protv

Pe contul de Facebook al lui Vlad Filat a apărut, miercuri, un nou comentariu, în care fostul premier se plânge că de peste două săptămâni toți deținuții din Penitenciarul 13 nu au acces la telefon și nu-și pot contacta avocații și rudele. El consideră asta o nouă măsură de intimidare a sa.

Screenshot_4

Internauții, însă, se întreabă de unde știe administratorul contului lui Filat despre ce se întâmplă în penitenciar și cum i-a fost transmisă informația, dacă, din câte se plânge chiar fostul premier, deținuții ar fi izolați de lumea exterioară?

“Să înțeleg că cu avocatul și rudele nu-i posibil de luat legătura, da cu admin-ul se poate? Altfel de unde știe admin-ul ce consideră Filat, și cum a primit semnalul ca să posteze acest mesaj?”, se întreabă un internaut.

Iar altul comentează că Filat nu s-a gândit niciodată la condițiile din penitenciare atunci când a fost premier, iar Ministerul Justiției era controlat de PLDM.

Câțiva utilizatori ai Facebook-ului se plâng că „al vostru admin” al paginii lui Filat șterge comentariile critice. „Adminul lui Vlad Filat nu destul că șterge comentariile la adresa lui Filat, dar și la adresa lui însuși. De unde el are informația de la Filat, dacă singur zice că nimeni din penitenciar nu are acces la legătura telefonică cu rudele deja de 2 săptămâni. Deci cumva totuși are legătură, sau #Admin-ul încearcă să mai inventeze câte o povestioară despre “viața în pușcărie” a lui Filat!”, scrie un internaut.

foto: protv.md

You may also like

Comments are closed.

By