Internauții „se roagă” de Angela Gonța să le dea „câte un crug”

angela masina

Telenovela Angelei Gonța şi Mercedesului nou nouț de 75 mii euro care îi aparține a inspirat internauții. Pe Facebook a fost creat hashtag-ul #angeladauncrug unde mai mulți utilizatori au postat imagini pe fundalul unor rable sau maşini avariate. Imaginile erau însoțite de texte care iau în derâdere penibilitatea soției lui Vlad Filat după ce aceasta a negat că Mercedesul îi aparține, plasând pe Facebook imagini cu o Toyota avariată şi menționând că aceasta este maşina ei.

„Dacă cu Filea nu sunt drug’ te rog #AngelaDaunCrug!!”, glumeşte un internaut. Altul merge şi mai departe: „Mulți văd că vor de la Admin și strig #AngelaDaUnCrug, eu în schimb vreu #un #Crug #la #Olga. Poate cineva să-mi dea numarul ei”, cu aluzie la cea despre care presa a scris că a fost amanta lui Vlad Filat.

Reamintim că Angela Gonța a fost surprinsă la volanul unui Mercedes luxos de ultimă generație. Presa a scris că acesta costa 75 mii euro şi a fost cumpărat recent pentru Angela Gonța, fiind cadou din partea lui Vlad Filat. Jurnaliştii au făcut glume că astfel a încercat Filat să-şi răsplătească adminul care plasează texte pe pagina sa de Facebook, considerându-se că anume soția sa administrează la moment pagina de Facebook a fostului premier.

Angela Gonța a negat că automobilul de lux îi aparține, explicând că a împrumutat-o de la o cunoştință. Presa însă a descoperit noi detalii din care reiese că Mercedesul a fost dăruit de Filat prin aceeași schemă ca și restul bunurilor procurate din banii BEM. Astfel, a fost cumpărată pe numele şoferului familiei, Beț Veaceslav, care îndată după procurare a perfectat şi un mandat pe numele Angelei Gonța, transmițându-i maşina practic în folosință. Mandatul, practic, îi oferă celui ce îl deține, drepturi depline asupra automobilului.

You may also like

Comments are closed.

By