13 C
Chișinău
Wednesday, May 12, 2021

Hoții miliardului vor protesta împreună cu cei care pretind că aceștia trebuie băgați la pușcărie! Nu e glumă, se întâmplă în Moldova

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liberal-democrații au anunțat că vor participa la protestul preconizat pentru duminică, 24 aprilie. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a PLDM.

„Îngrijoraţi de capturarea tuturor instituţiilor statului, membrii şi simpatizanţii PLDM vor participa la protestul paşnic din 24 aprilie 2016, din Piaţa Marii Adunări Naţionale”, se spune într-un comunicat al formațiunii.

Totodată, în comunicat se menționează că membrii PLDM sunt șantajați și supuși presiunilor.

„Suntem martori oculari cum această guvernare nepopulară, în loc de reforme, continuă acapararea puterii şi sfidarea legii, a libertăţilor şi drepturilor cetăţenilor Republicii Moldova. Reprezentanţii partidelor de opoziţie, membrii PLDM din toată ţara sunt supuşi şantajului şi unei presiuni fără precedent”.

Menționăm că protestul din 24 aprilie este organizat de Platforma Demnitate și Adevăr, care strigă mereu că hoții miliardului furat din Banca de Economii, inclusiv liderul PLDM, Vlad Filat, ar trebui să stea la pușcărie.

În același timp amintim că Today.md a publicat o înregistrare video care demonstrează că Platforma DA pregătește acțiuni violente pentru duminică, protagoniștii principali ale acestor acțiuni fiind membrii Gărzii Populare.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img