23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

FILAT NU-I LA PUȘCĂRIE, FILAT E ÎN PIAȚA MARII ADUNĂRI NAȚIONALE!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liderul Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu îl desființează pe Andrei Năstase ca urmare a eșecului pe care l-a avut acesta în urma protestelor de duminică. Într-o postare pe Facebook, Mocanu își pune mai multe întrebări referitor la modul în care a fost organizată acțiunea de protest, dar și la capacitățile de politician ale liderului DA.

Vedeți mai jos postarea integrală a lui Sergiu Mocanu:

„Șapte întrebări la care o să încerc să vă răspund miercuri, 27 aprilie la 20:30 pe antimafie.md.

1. Nici azi nu ați avut impresia că asistați la o “razborkă” criminală între clanuri mafiote?

2. Nici azi nu ați avut impresia că un grup de concetățeni de ai noștri sunt utilizați în calitate de masă de manevră într-o mare cacealma politică?

3. Cum e posibil ca la o adunare la care oamenii vin să ceară miliardul înapoi, să urce la tribună doi soli ( Maria Ciobanu și Tudor Deliu) ai miliardului furat de șeful lor Filat și să îndemne lumea să strige: “Jos Oligarhii”!?

4. Cum e posibil ca cele două scule a Mafiei, care “își pișă ochii” pe la judecătorii de mila lui Filat, să vorbească de la tribuna unui miting antioligarhic?

5. Cum e posibil ca la un miting la care oamenii vin să se indigneze că au fost jefuiți de Guvernul Leancă, tot ei să ardă de nerăbdare ca să le vorbească unul din liderii partidului lui Leancă, Oazu Năntoi?

6. Cum a fost posibil ca o mână de escroci să deturneze revolta populară în interesul lor de clan și de grup și să convingă lumea că cetățenii Republicii Moldova nu mai au de făcut nimic decât să aleagă un președinte la niște alegeri pe care le controlează tot Plahotniuc?

7. Cum a fost posibil ca într-un an al revoltei populare atotcuprinzătoare, Plahotniuc să fie făcut mai puternic ca niciodată?

Remarcă: Mai multă lume pune la îndoială capacitățile de politician ale lui Nastase. Eu cred, fără nici un pic de zeflimea, că el este un politician talentat. Până la el am cunoscut doar doi tipi la fel de iscusiți: Petru Lucinschi și Vlad Filat.

Să faci o așa adunare ca astăzi și să nu te simți penibil, să zâmbești ca o vedetă de saloane mondene, să mergi fudul și să împarți polițiștilor strângeri de mână, ca un veritabil Filat pe timpurile pe când mai era “Al vostru…” – trebuie sa poți, trebuie să ai talent!”, a scris Mocanu.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img