Exclusiv // Vlad Filat i-a transmis Mandatul Angelei Gonța!

angela masina

Moldova24 a obținut noi detalii despre Mercedesul dăruit de Filat Angelei prin aceeași schemă ca și restul bunurilor procurate din banii BEM.

Angela Gonța, care scuipă foc și pară pe Facebook după ce Today.md a plasat pozele în care conduce un superb Mercedes alb (despre care se presupune că ar fi cumpărat pe aceeași bani din BEM, ca și Porsche-urile ei și ale Olgăi Roman), mai are de dat o explicație lumii pe care, cum am mai scris, o considera proastă. Angela are de dat o explicație deșteaptă și foarte ingenioasă. Una prin care să ne convingă că a mințit pentru că i-a pus cineva cuțitul la gât. Sau că nu ea a fost cea care a scris până acum pe Facebook minciunile despre automobilul de 75 de mii de euro.
image

Așa cum am mai scris, Mașina la volanul căreia a fost surprinsă Angela Gonța este procurată pe numele șoferului familiei Beț Veaceslav, cu numai câteva săptămâni în urmă. Interesant că acest Beț, pe numele căruia mai sunt trecute și alte bunuri ale Familiei, a reușit, practic îndată după procurare, să perfecteze și un mandat pe numele Angelei. Practic, i-a transmis-o în folosință totală. Păi de ce să nu i-o transmită dacă el este doar un proprietar fictiv, adevărații proprietari fiind membrii familiei Gonța-Filat?

Angela încerca să ne convingă că a împrumutat această mașină, însă acum ce ne va mai spune? Mandatul, practic, îi oferă celui ce îl deține, drepturi depline asupra automobilului. Mie mi s-a întâmplat să împrumut mașina unor prieteni și să o iau cu împrumut de la alții ca să duc ceva la țară. Niciodată însă nu am perfectat mandate. Pentru că nici eu, nici prietenii nu aveau intenția să folosim mașinile împrumutate în permanență.

Angela însă ne vrăjește cu o Toyota din 2008, cu barele de protecție date jos (2-3 zile pentru reabilitare maximum), vrând sa ne convingă că a luat Mercedesul de la șoferul ei doar pe perioada reparației. Angela, la ce ți-a trebuit mandat? Ca să te poți simți totuși proprietară? Ca să poți folosi Mercedesul ca si Porsche-ul ridicat anterior de CNA?

Angela, ești jurnalistă. De colegi nu ți-i rușine? Ei doar înțeleg cât de grețoasă e toată minciuna pe care o împletești. Ai avea o scuză – să fii proastă și să nu înțelegi ce se întâmplă. Dar tu nu ești. Tu ne crezi pe noi proști. Cel puțin asta o demonstrează explicațiile tale pe care doar proștii le mai înghit.

Angela, în loc să ne tragi la socoteală pe noi, cei furați de Vlad, ar fi bine să-l întrebi pe el, politicianul tău iubit, de ce te pune în situații atât de jenante, cumpărându-ți automobile din bani furați și făcându-te să minți. Oare asta vroiai să ajungi? O mincinoasă ca și el?

P.S. Angela, câte mașini mai deține Slavic șoferul și cine se plimbă cu ele? Ce salariu are șoferul tău?

P.P.S. Natașa, Andrușa, unde-i miliardul?

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By