ADMINUL MINCIUNILOR // Eh, Angela-Angela… Nu degeaba ești soția lui FILAT

Angela Vlad

Minciuna are picioare scurte, poate mai scurte chiar decât ale Angelei ADMIN-FILAT. După ce cu propriile mânuțe (asta reiese din declarațiile lui Filat) a postat pe Facebook un mesaj în care susține că nu a putut vorbi două săptămâni cu soțul, ex-prim ministru, din cauză că cineva (posibil Plahotniuc personal) ar fi defectat telefonul din 13 (lăcaș sfânt în care odihnesc corupții), DIP-ul a venit cu o precizare. Și anume că ANGELA ADMIN FILAT MINTE.

DIN COMUNICATUL DIP: Din cauza unor defecțiuni tehnice apărute vineri, mai multe telefoane publice ale instituției de detenție nu au funcționat timp de 4 zile, nu două săptămîni, așa cum, eronat, a fost interpretată informația. Avînd în vedere instalațiile învechite de care dispune Penitenciarul nr.13-Chișinău, în urma unui șir de lucrări de reparație efectuate pe parcurs, problemele au fost soluționate. Nu este prima dată cînd ne confruntăm cu astfel de probleme tehnice, nu se poate vorbi în nici un fel de o situație specială sau neobișnuită.

Văzând că a dat-o în bară și s-a făcut de râs soția miliardarului din 13 a decis să mai bage un pic de ceață. Dar deja prin intermediul propriului profil, cel al Angelei Gonța.

ANGELA PE FB:
Voi face aici o precizare pentru presă:
Ultima discuție telefonică pe care am avut-o cu Vlad Filat a fost vineri, 25 martie. Astăzi este 6 aprilie. Socotiți și voi cât timp a fost reparat telefonul. Patru zile? Sau poate DIP socoate zilele ca în penitenciar, una pentru trei?

Angela, înțelegem perfect că e greu fără soț, dar tu ți l-ai ales, așa corupt cum este. De aceea, ca să nu fii și tu urâtă de popor la un moment dat, la fel de mult ca și Vlad, îți sugerăm să deschizi gura până la capăt și să spui lumii tot adevărul, nu partea care îți convine. Parcă erai jurnalistă echidistantă la ProTV…

Dacă nu înțelegi la ce mă refer, explic. Ceea ce ai uitat să spui este că, de fapt, Vlad Drailim-Filat are voie să te sune doar vinerea. Așa permite regulamentul. Matematica ta e, cum să-i zicem ca să nu te jignim…, aberantă. Omul nu te-a sunat vinerea trecută și tu numeri zilele încă din vinerea cealaltă? Înțelegem că ai vrut ca perioada să pară mai lungă, dar asta nu înseamnă că trebuie să minți ca Filat. Nu e bine.

P.S. Familia Filat, pe lângă faptul că ar fi bine să nu mai mințiți atât, vă sugerăm să vă faceți un account comun, or e cam greu să le urmărim pe toate, al lui Vlad, ale Angelei, al Unimediei și al Ziarului Național. Dar și vouă vă e mai greu să țineți minte atâtea parole. Sau e una comună, totuși?

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By