Doi bărbați prinși cu droguri, în valoare de 100 mii de lei // VIDEO

13081669_774674412663466_327949390_n

Doi bărbați de 27 și respectiv 30 de ani, domiciliați în mun. Chișinău și raionul Cahul, sînt suspectați de comercializarea substanțelor narcotice.

După o lună de documentare, Direcția Combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigații au reținut în flagrant doi bărbați în timp ce transportau spre capitală substanțe narcotice. Aceștia, vindeau drogurile pe teritoriul raionului Cahul și mun. Chișinău.

În timpul percheziţiilor, în ușile din spate ale automobilului au fost depistate 2 kilograme de marijuana, ambalate în pachete din polietilenă. Iar la domiciliile acestora au fost depistate şi ridicate aproximativ 20 grame de amfetamină, 1 kg de marijuana și un pistol de model „Bereta” păstrat ilegal. Potrivit poliției, arma a fost furată dintr-o țară din UE.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina. Dacă drogurile erau comercializate, aceștia ar fi avut un venit de 100 de mii lei.

Unul dintre suspecți este reținut pentru 72 de ore, cel de al doilea este cercetat în stare de libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217/1 alin. 4 Cod penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de ”Circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

You may also like

Comments are closed.

By