DEZGUSTĂTOR! Cum luptătorul cu oligarhia, Andrei Năstase își laudă nașul – oligarhul Victor Țopa

nastase Facebook5

Deși susține că nu are nicio legătură cu activitatea sa politică, liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, cunoscut pentru criticile sale la adresa sistemului oligarhic din Republica Moldova, nu a ezitat să-i aducă lauri nașului său de cununie Victor Țopa, oligarhul care se ascunde de justiția moldovenească în Germania, după ce a fost condamnat la închisoare în Republica Moldova.

“Victor Țopa este un om decent și a promis public că nu se implică în procesul politic. Victor Țopa are un merit foarte mare că finanțează Jurnal TV”, a declarat Năstase la Realitatea TV.

Mai mult, acesta consideră că Jurnal TV, care a fost atenționat și amendat de nenumărate ori de Consiliul Coordonator al Audiovizualului pentru încălcarea legislației în domeniu, nu face propagandă. „Mie îmi place ce face Jurnal TV”, a declarat Năstase despre postul de televiziune finanțat de nașul său, oligarhul Victor Țopa.

Năstase a mai declarat că în activitatea sa politică nu se consultă cu Țopa, deși anterior în presă au fost publicate mai multe materiale care arată că, de fapt, protestele organizate de Platforma DA au fost finanțate de Victor și Viorel Țopa.

You may also like

Comments are closed.

By