Cum ți se fură din bagaje în aeroporturi // VIDEO din aeroportul Vnukovo din Moscova

0201641c92fa909fac9442f23a2c7175__660x

Poliția a deconspirat și reținut mai mulți colaboratori ai aeroportului Vnukovo, din Moscova, implicați în furtul lucrurilor din bagajele pasagerilor. În total, pe parcursul anului trecut au fost reținute 50 de persoane care făceau parte din această schemă, printre care hamali, dar și personalul de securitate. De asemenea, în dosar figurează și foști șefi ai secției de poliție din cadrul aeroportului Vnukovo.

Lifenews.ru a intrat în posesia unor imagini video, surprinse de camerele de supraveghere instalate în secția bagaje a aeroportului Vnukovo. În imagini, câțiva hamali pot fi observați cum caută prin bagaje de unde sustrag lucruri de valoare.

Într-un alt filmuleț, un colaborator al aeroportului umblă nestingherit prin valize.

Potrivit căpitanului de poliție, Vladimir Meniaev, pasagerii se pot pomeni fără lucrurile prețioase din bagaje chiar de la înregistrarea pasagerilor (check-in) sau după ce valizele trec prin scanner. Informația privind conținutul bagajelor este transmisă hamalilor și complicilor acestora.

Vezi mai jos schema utilizată de colaboratorii aeroportului Vnukovo:

Screenshot_2

Lifenews.ru menționează că polițistul Vladimir Meniaev, care a deconspirat gruparea de hoți, s-a ales cu dosar penal. El a fost acuzat de depășirea atribuțiilor de serviciu după ce unul dintre hamali s-ar fi plâns că a fost brutalizat în timpul reținerii. Ulterior, după interviurile acordate presei, a fost concediat.

You may also like

Comments are closed.

By