Cu icoana și drogurile în portmoneu! Câțiva tineri reținuți pentru comercializarea heroinei (VIDEO)

Screenshot_1

O grupare criminală compusă din patru indivizi, cu vârstele cuprinse între 20 şi respectiv 24 ani, domiciliaţi în capitală, a fost documentată şi anihilată de poliție. Tinerii erau specializați în comercializarea heroinei şi amfetaminei în proporţii deosebit de mari pe teritoriul capitalei.

Doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi în flagrant delict. Aceaștia aveau la ei doze de droguri pregătite pentru clienţi fideli. Totodată au fost demarate percheziţii autorizate la domiciliile şi automobilele lor, unde s-au găsit substanţe narcotice, cântare electronice de dimensiuni mici, utilaje confecţionate artizanal de preparare şi consum a drogurilor. Astfel, toate probele depistate au fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul IGP, pentru a fi expertizate în condiţii de laborator.

Actualmente bănuiţii sunt reţinuţi în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pe un termen de 72 de ore şi cercetaţi penal pentru punerea în circulaţie ilegală a drogurilor în proporţii deosebit de mari. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de a 7 până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By