CRIMĂ oribilă în Anenii Noi: O bunică și-a ucis nepoții de 2 și 3 ani

cutit

UPDATE // Potrivit poliției, crima avut loc astăzi, în jurul orei 10:30. Cadavrele micuților au fost găsite de o vecină care a alertat oamenii legii.

În locuință polițiștii au găsit-o și pe bunica celor doi copii. Femeia de 63 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor, ea având o plagă tăiată la mînă.

O bătrână și-a înjunghiat nepoții în timp ce fiica ei se afla la serviciu. Crima a avut loc vineri dimineața, 29 aprilie, în localitatea Crețoaia, Anenii Noi. Femeia se află la evidența medicului psihiatru, iar în prezent a fost reținută de poliție. Părinții copiilor sunt în divorț, iar aceștia erau lăsați cu bunica, cât mama lor era plecată la muncă.

Solicitată telefonic de Today.md, Tamara Procopii, șeful serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției, a declarat că poliția a fost alertată după ce au fost descoperite corpurile neînsuflețite ale celor doi copii de doi și trei ani, cu semne de moarte violentă, cu plăgi de cuțit în zona gâtului.

„S-a stabilit că femeia nu era sub influența băuturilor alcoolice, însă era la evidența medicului psihiatru. Când s-a produs crima aceasta era conștientă. Femeia refuză să vorbească cu poliția și nici nu a spus care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest. Mama copiilor era plecată la muncă, ea fiind în divorț cu tatăl copiilor”, a precizat Procopii.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar bătrâna a fost reținută pentru 72 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By