Confuzie totală în PLDM! Pistrinciuc: Am putea avea propriul candidat la preşedinţie. Lucinschi: Vom susţine candidatul altor partide

lucinschi

Declarațiile membrilor PLDM se bat cap în cap. În timp ce deputatul PLDM, Chiril Lucinschi afirmă că Partidul Liberal Democrat împreună cu partidele extraparlamentare optează pentru desemnarea unui candidat comun pentru funcţia de şef al statului, colegul său, Vadim Pistrinciuc spune că PLDM ar putea înainta un candidat propriu.

„Noi dorim să contribuim la desemnarea unui candidat comun. Cu partidele parlamentare, fie şi de dreapta, nu vom discuta. Vrem să discutăm cu Platforma „DA”, cu PAS al Maiei Sandu, cu Partidul Liberal Reformator etc.”, a declarat Chiril Lucinschi în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul public „Radio Moldova”.

Pistrinciuc spune, însă, că în interiorul partidului se discută două opțiuni: „Fie vom înainta propriul candidat (și aici nu mă întrebați de nume, fiindcă nu o să vi-l spun, fie vom susține un candidat de pe dreapta comună. Am avut discuții cu toți cei din opoziția pro-europeană: Maia Sandu, Platforma DA, cu Iurie Leancă”, a spus Pistrinciuc la emisiunea „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.

Menționăm că alegerile prezidențiale au fost fixate pentru data de 30 octombrie 2016.

foto: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By