Ciubașenco: Pe 24 aprilie Năstase adună lumea pentru PR

andrei-nastase

Protestul de duminică poate fi analizat doar ca o acţiune de PR pentru candidatul Partidului “Demnitate şi Adevăr”, Andrei Năstase şi nimic mai mult, a opinat jurnalist Dmitrii Ciubaşenco în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Potrivit lui, o acţiune de protest de durată sau maidan nu poate să înceapă duminică pentru că nu există nici susţinere, dar nici nu este perioada potrivită, fiind înaintea sărbătorilor de Paşti.

“Ei bine, oamenii vor ieși în stradă, vor protesta. E clar că nu vor rămâne cu corturile acolo în Săptămâna Patimilor. Dar care va fie deznodământul? Vor distruge totul? Nimeni nu vrea aceasta pentru că e interzis să ataci polițiștii și să distrugi edificii de stat. Dacă vor face acest pas, înseamnă că au ˝binecuvântarea˝ știți voi a cui. Ulterior, ei vor recunoaște acest fapt pentru că au putere, au acordul Vestului în această privință. Însă ei nu au parte de o asemenea susținere, de aceea se tem să recurgă la pași concreți”, a spus Ciubaşenco, citat de Politics.MD

Jurnalistul consideră că duminică vor fi stabilite anumite revendicări pentru guvernare şi va mai fi semnat vreun document sau proclamaţie. “Acest protest poate fi văzut ca o acţiune de PR în contextul campaniei de alegere a preşedintelui ţării. Andrei Năstase este gata să candideze la funcția de președinte, iată aceasta pentru el va fi o acţiune de PR. Acolo ei vor stabili anumite revendicări pentru guvernare, vor semna vreun document, proclamaţie”, a declarat Ciubaşenco.

Reamintim că Platforma DA şi Andrei Năstase au fost învinuiți că folosesc protestele din centrul capitalei pentru a aduna capital politic. Platforma DA a fost creată în primăvara anului 2015 şi chiar dacă exponenţii săi au declarat de mai multe ori că nu vor intra în politică, odată cu creşterea popularităţii Platformei DA, Andrei Năstase şi o parte din lideri Platformei Da au aderat la un partid pe care l-au redenumit în Platforma Demnitate şi Adevăr.

You may also like

Comments are closed.

By