Cine este Sergiu Cibotaru, cel care a făcut dezvăluiri despre Poșta Moldovei

images-cms-image-000008480

De câteva zile holdingul Țopo-Nătașist multiplică declarațiile unui fost șefuleț de la Poșta Moldovei. Un brav luptător pentru Adevăr și Cârnaț. La cârnaț vom reveni mai jos. Să ne lămurim mai întâi cu adevărul…

Potrivit lui Sergiu Cibotaru, fost șefuleț la Poșta Moldovei (ex-director al Serviciului control financiar şi audit intern) prin intermediul Poștei Moldovei sunt transmise peste hotare substanțe anabolice în valoare de milioane de lei, iar toată afacerea ar fi controlată de PD. Ia ghiciți cine a multiplicat această știre? Corect, JurnalTV. O singură întrebare am la acest Sergiu și la jurnaliștii de la Jurnal TV: de ce Sergiu a deschis gura abia acum, când nu mai este în funcție?

Răspunsul este evident de aceea să trecem la lucruri mai interesante. Să urmărim traseul acestui material, pe care cei de la JURNAL îl numesc investigație (profesioniștii cunosc că o investigație nu poate fi realzată dintr-o singura sursa). Așadar, mai întâi, informația apare pe Jurnal. Dupa, din întâmplare probabil, e citit de Natașa-Lucinschi-Morari, care, absolut dezinteresat, îl invită pe Serioja în emisiune și face din el erou național care riscă cu viața pentru a ne aduce nouă adevărul pe tavă, gratis. Nouă. Adevărul. Gratis. EROU!
Că tot ce iese din Natașa a Bagirov pute nu e secret pentru nimeni. Că tot de ce se atinge Natașa de la o vreme încoace  pute și a DA și a Lucinschi și a Țopa și a Filat, la fel nu e secret. Așadar de unde s-a luat acest Serioja de la poștă? Vreți să aflați? Cu siguranță DA.
Rețineți-vă răsuflarea nu zâmbiți și citiți: Serioja e responsabilul de cârnațul lui Năstase. Dacă nu credeți urmăriți acest video filmat în cortul cel mai important din PMAN (bucătăria), transmis nouă de surse din interiorul platformei, surse care s-au săturat să le fie furată mâncarea.

Dacă nu ați înțeles de ce am plasat acest video explic: Serioja de la Poștă este nimeni altul decât un protestatar din corturi, pus de Năstase și de Moțpan să păzească cârnațul. Cârnaț care a dispărut, de alftel. E dolofan acest Serioja, dar asta nu înseamnă neapărat că din această cauză a dispărut cârnațul și la urma-urmei nu cârnațul poștașului ne interesează… Mai interesantă este misiunea pe care a avut să o îndeplinească la comanda Țopilor și anume atacul asupra foștilor săi colegi, cu care a lucrat bine merci și împotriva cărora nu a zis mâr atâta timp cât a fost în funcția de ex-director al Serviciului control financiar şi audit intern.
Știți cine stă, în afară de combatanți, în corturile din PMAN? Persoanele care au probleme. Unele cu legea, altele cu familia, altele financiare. Se ascund de viața reala. Pentru ei corturile din PMAN au ajuns un fel de refugiu, cum erau mănăstirile refugiu pentru unii infractori. Nu zic că oamenii din corturi sunt infractori, Doamne fereșete. Ei pur și simplu fug acolo de probleme. DA-ul le-a oferit posibilitatea să stea acolo. E de bine, e de rău, nu știu. Știu doar că aceste corturi au devenit pentru ei un fel de sectă revoluționară. Cel mai mult însă nu-și doresc revoluția anume ei, pentru că dacă revoluția ar avea loc, ei, cortuarii, ar trebui să se întoarcă la viața reală. La viața în care îi așteaptă vechile probleme.
Păi iată și acest Serioja, mare luptător pentru Demnitate și Cârnaț nu este o excepție. După ce a mințit un sat întreg lăsându-i fără pământ și roadă, acesta s-a refugiat în cortul-bucătărie al Platformei. Iată ce scriu despre el simpatizanții Platformei, pe unul dintre cele mai importante „resurse civice” din Moldova (implicare.md):

Mesajul e scris cu mult timp înainte ca omul să apară în emisiunea Nataliei, ceea ce pe mine personal mă face să cred că nu e scris la comanda lui Plahotniuc, așa cum se obișnuiește să se spună despre orice nu se pupă cu poziția liderilor DA.

Sper că înțelegeți unde am vrut să ajung. Dacă nu, explic: Serioja nu e un erou. Serioja e un fricos și un corupt. Serioja a tăcut și a ascuns și el nelegiuirile de la Poșta Moldovei atâta timp cât a fost în funcție. Cred că această tăinure se încadrează în termenul CORUPȚIE, nu vi se pare? Să fi avut și el parte din schemă? Să fi existat în general această schemă? Nu știm. Știm însă că Serioja a fugit în corturi după ce a tras pe sfoară (poate nu din rea voință) un sat întreg. A fugit în cort. A devenit și acolo șef. Șef pe frigider și cârnaț. Firea nu i-o schimbi. Așa cum îi stă în fire unui adevărat șefuleț și-a găsit și printre protestatari un loc călduț. Și, sperând că Năstase va veni o dată și o dată la Putere și-i va oferi un alt loc călduț, după atâta amar de vreme, în care a tăinuit fărădelegile, a decis că a venit timpul să vorbească, lucru care va fi luat în calcul la împărțirea funcțiilor. Defat, au decis alții pentru el.

Așa-i Andrei? Așa-i Natașa?

P.S.  Chiar toți eroii voștri îi seamănă lui Vasile Năstase care făcea la 7 aprilie propagandă pentru Voronin ca acum să cheme lumea la comemorarea victimelor acelei tragice zile? Chiar toți sunteți niște falși? Chiar nu aveți nimic mai bun de trimis la înaintare? Chiar toți eroii voștri sunt la fel?

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By