Chiar așa Vlad? Chiar tot PLDM-ul a trecut pe la Shor?

filat - deschide.md

Lista lui Vlad Filat vine să confirme o dată în plus esența PLDM-ului – un partid construit doar pe interese. Asta nu înseamnă că alte partide ar fi formate neapărat după principii și valori, doar că modul în care îi deconspiră FILAT pe ortacii săi este unul josnic și grețos.

Voi ați văzut doar o listă de colegi de-ai lui Filat, pe care ultimul îi cheamă să-l apere în proces? Eu am văzut altceva. O listă de persoane care au treabă nu doar cu Filat, dar și cu „afacerile” lor comune cu Șor. Eu am văzut o listă de persoane apropiate lui Filat, care au avut tangență directă cu acest personaj pe care presa PLDM îl numește controversat și îi pune în cârcă furtul Miliardului.

Păi dacă este așa, iar presa PLDM are dreptate, să-i închidem pe toți 30 sau câți sunt ei acolo, cu Bănăruci, care au mediat anumite tranzacții, Chirili care au fost la întâlniri împreună (ca să discute ce ?), Balițchi, Pistrimciuci și tot felul de consilieri care au fugit îndată după ce s-a îngroșat gluma.

Vlad, chiar așa ai decis să-i mulțumești tu pe colegii tăi, să arăți întregii lumi că sunt ca și tine, niște corupți care se întrețin cu cei pe care tu îi numești hoți, sau cel puțin te însoțesc la întâlnirile cu personaje despre care chiar presa ta scrie că au furat Miliardul? Vlad, ce ați discutat la întîlniri? Care era rolul celor pe care îi chemi ca martori? Puneați țara la cale? Împreună cu Șor?

Vlad, eu nu greșesc deobicei în pronosticuri, de aceea îmi mai asum unul:
Martorii tăi sunt exact acei care te vor îngropa. Se vor spăla de tine și vor declara orice numai să se spele de MILIARD. Cum se va întâmpla asta? Ia mai gândește-te singur acum, că pe consilierii tăi îi plăteai cu sute de mii de dolari ( cel mai probabil tot de la Șor estorcați, cu formulare pentru TRUSELEA), iar eu muncă neremunerată (și nici remunerată) în folosul tău nu am de gând să fac. A muncit un popor întreg pentru bunăstarea ta și a familiei tale, o listă întreagă de colegi a muncit pentru asta (iar tu îi deconspiri), de ce să mai repet și eu acum greșeala…

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By