Centrul Național de Sănătate Publică are un nou director

pinzaru iurie

Noul director al Centrului Național de Sănătate Publică este Iurie Pînzaru, care până în prezent, deținea funcția de șef al Centrului siguranţă chimică şi toxicologie, din cadrul CNSP.

Pânzaru a fost prezentat, astăzi, în fața întregului colectiv.

”Domnul Pînzaru a demonstrat în timp competențe manageriale de performanță. Eu îmi doresc să fiți o echipă și să manifestați deschidere spre acele schimbări care necesită a fi implementate. Sper că de azi înainte CNSP va avea și claritate, și o viziune fermă încotro merge mai departe”, a menționat ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan.

Iurie Pânzaru este doctor în medicină, master în Managementul Sănătăţii Publice și conferenţiar universitar. Anterior acesta a deținut funcția de șef al Direcției sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătății, vicedirector al Centrului Național de Sănătate Publică și medic șef al Centrului de Sănătate Publică din municipiul Chişinău.

Funcția de director general al Centrului Național de Sănătate Publică a rămas vacantă de la data de 9 septembrie 2015, după ce Mihail Pîslă a demisionat din proprie inițiativă. În tot acest timp, postul de director interimar al instituției a fost deținut de către Ion Băhnărel.

You may also like

Comments are closed.

By