Angela Gonța continuă să se facă de râs! După 24 de ore și-a dat seama că mașina de lux NOUĂ e „împrumutată” de la șoferul ei și a lui Filat

angela masina

Nu a trebuit sa treacă nici măcar o zi ca Angela să găsească o scuză la fel de patetică ca întreg PLDM-ul și presa-i afiliată finanțată din aceeași bani din care i-au fost procurate toate mașinile de până acum. Poate mai puțin cea din imaginea de mai jos.

image
Angela, mai bine tăceai decât trânteai această explicație care și pe tine te face să râzi. Tu crezi că râzi de prostia noastră, însă nu râzi a bine. Greșești dacă crezi că lumea e proastă și nu-și dă seama cât de jalnică ești tu și toată presa plătită din banii BEM, care-ți multiplică mesajele îndată cum le plasezi pe facebook. Deși nu trebuie să ne mirăm de rapiditatea Unimediei în munca grea de preluare a mesajelor tale, or, cum am mai spus, accesul se face cel mai probabil prin aceeași parolă și la contul tău de FB și la contul lui Vlad și la conturile de admin ale Unimediei și Ziarului Național.

În fine, treaba ta cu „imperiul tău mediatic”. Problema e alta.
Cât de proști îi crezi tu pe moldoveni, dacă încerci să-i convingi că o mașină de aproape două milioane de lei, procurată cu numai câteva zile în urmă, înregistrată pe numele șoferului vostru cu Vlad Filat (așa cum ați înregistrat pe el și alte bunuri care vă aparțin) ți-a fost împrumutată.

Bun șofer aveți, Angela. Cum ți se strică mașina, el cumpără un Mercedes de 75 de mii de Euro și ți-l împrumută. Eu l-aș angaja la mine și mi-aș pocni o aripă a mașinii mele de 14 ani, ca să-mi împrumute și mie ceva mai nou – De vre-o săptămana doua vechime.

Angela, pe cine îi consideri tu proști? Pe oamenii care l-au votat pe al tău? Pe oamenii care speri să-l mai susțină pe al tău? Pe oamenii de la care al tău a luat banii cu japca ca să-ți cumpere ție și Olgai câte un Porsche ? Iar mai apoi un Mercedes ?

Uneori, Angela, e mai bine să taci. Nu de alta, dar cum explici tu faptul că șoferul Vostru, un băiat bets, are înscrise pe el o grămadă de bunuri despre care martorii dau acum declarații că îi aparțin lui Filat, iar ție nu ți-i oarecum să „le împrumuți”? Poate pentru că aceste bunuri sunt nu doar ale lui Vlad, dar și ale tale, Angela?

P.S. Cu cât vă plătiți șoferul, Angela ? Și de ce ți-a luat o zi să-ți dai seama că Mercedesul „nu-i mașina ta”?

P.P.S. Și, apropos, cine ți-a lovit Toyota, mărogel? Tu parcă aveai ca și Olga, Porsche, despre care oamenii legii zic că erau luate din banii BEM…

Gabriel Călin

You may also like

Comments are closed.

By