Andrei Năstase, mincinos sau balabol? // VIDEO

Screenshot_1

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a fost din nou prins cu minciuna la postul de televiziune al nașului său, oligarhul Victor Țopa. Încercând să convingă că nu au fost puse la cale violențe și s-a dorit un protest pașnic, acesta a declarat în cadrul unei emisiuni la Jurnal TV că toți combatanții au fost îmbrăcați în haine civile, ceea ce nici pe departe nu corespunde adevărului.

“Veteranii erau în civil. S-a dat o altă față acestui protest”, a declarat Andrei Năstase, încercând astfel să demonstreze că violențele din timpul protestelor nu au fost puse la cale de organizatorii manifestației.

În realitate, zeci sau chiar sute de protestatari au purtat uniforme. Aceștia au fost văzuți inclusiv în timpul încercuirii sediului guvernului. Acest lucru poate fi ușor demonstrat din imaginile foto și video de la protest. Mai mult, cel puțin un protestatar părea să fi consumat alcool și avea un comportament provocator. El chiar a fost atenționat în această privință de șeful IGP Alexandru Pânzari.

foto

photo-20160424175847

Declarațiile lui Năstase demonstrează încă o dată că fie încearcă să ascundă adevărul pentru a fugi de răspundere, fie este atât de indiferent față de oamenii pe care tot el i-a chemat să protesteze, încât nici nu a observat cum au fost îmbrăcați combatanții.

You may also like

Comments are closed.

By