Admin-ul lui Filat e femeie! Tocmai a primit un Mercedes nou „împrumutat” de la şoferul inculpatului

gonta-filat

Avocatul lui Vlad Filat, Igor Popa a recunoscut în cadrul unei emisiuni că „admin”-ul paginii fostului premier este nimeni alta decât Angela Gonța, soția lui Vlad Filat. Popa a menționat că mesajele care apar pe contul de Facebook a inculpatului Filat sunt postate de către Angela Gonța cu acordul nemijlocit al acestuia.

„Am avut o comunicare cu Vlad Filat și cu soția acestuia și, din câte am înțeles, administratorul paginii de Facebook a domnului Vlad Filat este Angela Gonța, soția dumnealui. Și metoda de comunicare se face prin telefon, pentru că domnul Vlad Filat are dreptul legal să vorbească 20 de minute la telefon pe săptămână. Mi se pare normal ca soțul să-i spună soției care sunt condițiile de detenție, abuzurile care se fac în privința lui, care sunt retrăirile și presimțirile lui. Fenomenul apărut în presă este exagerat, este o simplă comunicare între doi soți. Mi se pare normal ca aceste mesaje să fie făcute publice atât timp cât este acordul lui Vlad Filat. Noi, avocații, nu vedem nicio încălcare prin acele postări”, a declarat Igor Popa în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

Amintim că în ultima perioadă pe pagina de socializare sunt postate mesaje din numele ex-premierului Vlad Filat, deținut în Penitenciarul 13 din capitală. Mesajele sunt semnate de un oarecare „admin”, despre care presa a scris și anterior că ar fi jurnalista Angela Gonța, chiar dacă ea nu confirma acest lucru.

Anterior, și Procuratura Anticorupție a reacționat la mesajele postate de Gonța pe Facebook, pe motiv că ar conţine elemente de intimidare la adresa martorilor ce urmau a fi audiați. Internauții au observat că admin-ul Gonța cenzurează mesajele critice în adresa familiei Filat.

De menționat că acum o săptămână admin-ul Angela Gonța a fost și protagonista unui alt scandal, după ce a fost văzută la volanul unui automobil de lux. Despre Mercedesul în cauză mass-media a scris că a fost cumpărat de Vlad Filat din pușcărie și transmis prin intermediul șoferului acestora, Veaceslav Beț.

You may also like

Comments are closed.

By