23.3 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Să trăiți bine! // Al vostru o face din nou! După ce a spus că moldovenii sunt trădători, Vlad Filat le promite “bunăstare” din pușcărie

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Vlad Filat este irecuperabil. E certat rău cu realitatea și nu înțelege că este urât de întreaga societate de care și-a bătut joc în ultimii șase ani – o societat-o pe care a mințit-o și a furat-o, o societate pe care o consideră proastă și naivă, o societate pe care încearcă să o manipuleze prin minciuni și trucuri ieftine.

Prin intermediul paginii sale de facebook, a avocatului Popa, a site-urilor finanțate cel mai probabil din Miliardul pe care a renunțat să-l caute Natașa și Platforma, Filat transmite aproape zilnic mesaje. Trădătorul neamului crede că este perceput ca Ilie Ilașcu în detenție, sau poate asta îi sugerează sfetnicii lui, care văzându-l irecuperabil, vor să-l mulgă cât mai mult de bani și îi aruncă și lui ideea că și-ar mai putea reveni vreodată din mizeria în care s-a transformat, din balega pe care o ocolesc toți, o balegă încă proaspătă. Numai ei, sfetnicii avari se ating de această balegă și o scormonesc adânc cu degetele lor hidoase de scribi ai minciunii și propagandei verzi. Ei încă mai au profit din această balegă în care s-a transformat Filat, iar banul nu miroase, nu?

Păcat că Filat nu înțelege: cu cât mai mult e scormonit proaspătul excrement, cu atât mai mult pute de la el. Și pute foarte urât, chiar dacă scormonești cu degete de fostă jurnalistă de la o televiziune de top care a ajuns după divorțul deținutului să-i administreze saiturile procurate pe banii estorcați de la Șor.

Trebuie să fii a dracului de prost ca după ce îi faci trădători pe moldoveni, să le transmiți mesaje de bine, printr-un site pe care l-ai furat de la ei. Prin Unimedia care cândva a fost simbol al libertății acestui popor, un simbol privatizat și violat de Filat:

Screen Shot 2016-03-24 at 8.26.08 PM

Gabriel Călin

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img