Medicii de la Neurologie: Filat își poate trata capul la pușcărie

filat

Fostul premier Vlad Filat a fost dus astăzi la Institutul Național de Neurologie și Neurochirurgie pentru investigații, la insistența avocaților, potrivit realitatea.md. După mai multe consultări, grupul de medici a decis că liderul PLDM poate urma un tratament în detenție.

Vlad Filat a fost escortat la spital de mascați, care nu l-au lăsat fără supraveghere nicio clipă. Departamentul Instituții Penitenciare a precizat că investigațiile medicale au fost necesare după ce liderul PLDM a acuzat dureri de cap. El s-ar fi lovit cu capul de marginea unei ușițe de lemn în timpul evacuării gunoiului menajer din celulă. Acesta a refuzat să facă lumină în cazul incidentului.

În urma investigațiilor, medicii au constatat că Vlad Filat nu are nimic grav și că poate urma tratamentul prescris în detenție.

”Domnul Filat a suportat un traumatism fără consecințe grave. Noi am făcut investigațiile moderne ca oricărui om. Investigațiile prin computer-tomografia, oftalmologice și generale, care au indicat niște consecințe, repet nu grave pentru sănătatea dumnealui. Am indicat tratament care poate fi făcut la locul de detenție, el nu necesită internare la noi”, a declarat medicul pentru Realitatea.

De menționat că ședința de judecată  în dosarul Filat, din 15 martie, a fost întreruptă pe motiv că fostul premier a declarat că nu se simte prea bine și a solicitat examinarea de către un medic.

 

 

You may also like

Comments are closed.

By