Lipsă de profesionalism sau rea intenție? Iată cum prezintă presa lui Țopa Marşul Unirii

mars

Presa afiliată oligarhului Victor Țopa a prezentat în mod diferit evenimentul de duminică al unioniştilor. Unele surse loiale oligarhului au scos în titluri cifra de „zeci de participanți” la marşul unioniştilor, alții au scris în ştiri despre câteva mii sau câteva zeci de mii.

Spre exemplu jurnal.md a publicat o ştire cu titlul „zeci de oamenii au participat la Marşul Unirii…”, deşi mai departe, în ştire, jurnal.md vorbeşte despre zeci de mii de participanți.

Screenshot_20160327-192636

În acelaşi timp, un alt portal apropiat de Țopa, independent.md, a menționat că la Marşul Unirii participă doar „mii de oameni”.

Screenshot_20160327-205413

Reamintim că presa afiliată controversaților oameni Victor şi Viorel Țopa au atacat anterior unioniştii, ultimii criticând Platforma Demnitate şi Adevăr că au împiedicat participarea unioniştilor la protestele din centrul Chişinăului. În schimb, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, finul de cununie al lui Victor Țopa, a acceptat ulterior să protesteze în piață alături de proruşii Igor Dodon şi Renato Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By