De unde a luat bani de casă ex-procurorul Năstase?

34365-14591-84683-02

Informatia despre casa lui Andrei Nastase nu va aparea niciodata la JurnalTv sau la TV7. Aceste posturi “independente” nu vor incerca sa arate poporului revoltat in ce cort cu doua etaje odihneste oasele liderul protestatarilor. Casa lui Nastase, amplasata pe un teren cu suprafata de aproape jumatate de hectar, nu va aparea nici pe prima pagina a Jurnalului de Chisinau. Mai pe scurt, cum spune Cheianu, casa fostului procuror nu va fi subiect al emisiunilor Mai pe scurt, Ora de ras sau Cabinetul din umbra. Seful nu poate fi suparat si nici sapat, nu-i asa, se întreabă blogerul Corneliu Gandrabur.

Ieri o droaie de oameni turmentati au putut vedea, in sfarsit, in ce lux locuieste omul care spune ca de un an de zile doarme in corturile din PMAN. Dar putini din ei s-au trezit la realitate. Au ramas la fel de intunecati de prostiile indrugate de Nastasi si Dolganiuci.

E greu sa dobori credinta unei secte, iar in cazul Platformistilor este si mai dificil.

Cati oameni oare, din cei care au vazut de sus cum arata mosia lui Nastase, si-au pus intrebarea de unde a luat bani fostul procuror sa ridice o asa casa de 2,5 milioane lei?

Nastase, dupa cum spune CV-ul sau, a activat in calitate de procuror. A mai fost sef pe la AirMoldova, apoi si-a dedicat viata avocaturii. Insa, perioada in care a practicat avocatura a fost destul de scurta. Licenta a fost luata imediat dupa ce Nastase s-a ocupat de dosarele Topilor, apoi a renuntat la functie pe neasteptate, ulterior unul din Topi i-a devenit nas de cununie.

Se mai intampla cand banuitul devine amic la catarama cu procurorul…

De unde un fost procuror a luat 2,5 milioane de lei ca sa ridice o casa?

In alte articole am scris despre implicarea lui Andrei Nastase in atacul raider impotriva AirMoldova. Dosarul a asigurat clanului mafiot, din care fac parte Topii, Filat, Nastase si restul, vreo 7 milioane de euro. Banii se vede ca i-au impartit frateste, fiecare obtinand dupa gradul de implicare: un Top a primit mai mult, pentru a planuit cum; Filat a luat pentru protectie; Nastase a incasat milioane de lei din calitatea sa de “avocat”. La mijloc a fost o afacere de 105.000.000 lei. 105 milioane, e clar, da? Din aceasta suma au avut de impartit la toata lumea si inca le-au ramas bani suficienti pentru case mari si masini de lux.

Probabil este clar de unde Nastase s-a facut cu o asa casa. Se vede ca atacurile raider sunt cele mai usoare cai de imbogatire. Pacat ca procurorii nu se apuca de capul lor… Ar fi fost altfel daca procuratura nu era supusa politic. DNA romanesc demonstreaza ca libertatea organelor poate face minuni. Noi inca m asteptam ziua cand CNA si Procuratura vor avea aceasta libertate de a misca degetele.

Stiti ce este mai grav? Nastase, dupa ce a comandat un articol in Ziarul de Garda despre casele detinute de “liderii” DA, unde a declarat ca toata casa cu doua etaje apartite mamei, ieri a negat ca-i apartine castelul din imaginea de mai sus.

O simpla cautare pe internet tradeaza declaratia lui Nastase. Singur a pus o fotografie cu descrierea “Acasa”.

Normal, Slusari este prezent cu likeul.

Acum oamenii prostiti pot sa vada cu ochii lor cum au fost dusi de nas de un oarecare Andrei Nastase, un fost procuror cu avere de milioane de lei. Acesta-i liderul lor suprem? Un alt oligarh?

Oare nu-i rusine lui Nastase sa faca spuma la gura in studiourile JurnalTv si Tv7 cand spune despre coruptie si justitie controlata? Ar trebui sa inchida gura!

Iata articolul platit sa apara in ZdG:Prin acest articol au prevenit aparitia unor astfel de informatii pe siteurile necontrolate de Platforma DA sau PLDM. Miscarea lor a fost inteligenta, insa nimeni nu s-a gandit ca lucrurile pot avea intorsaturi destul de serioase.

Nastase, de unde ai luat milioanele? Spui si noua in ce consta secretul? Atacuri raider nu recomanda, te rog!

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By