De ce se teme Andrei Năstase?

nastase-epochtimes-768x474

Liderul Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase și-a anunțat exclusiv prietenii de pe Facebook despre faptul că face o investigație pe cont propriu pentru a afla unde ascunde Vlad Plahotniuc „o bună parte din miliardul furat de la cetățenii mei”.

Nu este clar de ce Năstase a făcut acest anunț „important” doar pentru prietenii de pe Facebook și s-a ferit să facă un anunț public pentru toți cetățenii Republicii Moldova pe care el deja îi consideră drept o proprietate a sa personală, spunându-le „cetățenii mei”.

Unii juriști susțin că Năstase a procedat astfel pentru că îi este frică să nu fie acționat în judecată pentru acuzații calomnioase și să fie obligat să le dezmintă, așa cum a pățit la rândul său un alt „sconcs” al clanului Țopa, Sergiu Mocanu.

În plus, se pare că acțiunile lui Năstase au drept scop distragere atenției publice de la Vlad Filat, cel care este învinuit că este principalul beneficiar al miliardului furat de la cetățeni. Astfel, par să se adeverească mai multe zvonuri despre legăturile strânse dintre inculpatul Vlad Filat și Victor și Viorel Țopa, condamnați anterior pentru fărădelegi similare.

foto: stirimd.net

You may also like

Comments are closed.

By