Cineva își bate joc de Filat pe pagina lui de Facebook? Avocatul ex-premierului: Mesajele care apar acolo sunt abstracte și iluzorii

popa88

Fostul premier, Vlad Filat va sta în arest încă 30 de zile. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătoriei Buiucani, iar la baza acesteia au stat mesajele postate pe contul de Facebook al politicianului.

„În urma deliberării, instanța a decis prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Avocații consideră decizia drept una nefondată, întrucât drept justificare a arestului a fost prezentat renumitul mesaj pe Facebook. Acel mesaj nu reprezintă o probă, este un element abstract și iluzoriu prezentat de procurori pe masa judecătorilor. Pe de altă parte, Ilan Șor, care se află în libertate, nu poate intimida martorii? S-a demonstrat încă o dată că acesta este un dosar politic. Este o încercare de a plasa orice în dosar pentru a-l reține pe Filat”, a declarat avocatul Igor Popa.

Menționăm că instanța s-a referit la mesajele de pe pagina de Facebook a lui Vlad Filat, semnate de un oarecare „admin”. Postările, care apar pe contul respectiv, includ declarații în numele politicianului și reacții la unele știri apărute în presă.

Anterior, Procuratura Generală s-a autosesizat și a anunțat că va investiga cine este ”Al vostru, admin”.

You may also like

Comments are closed.

By