Avocata Ursachi vs jurnalistul Ungureanu

12800328_625038710977557_5588442175821165234_n (1)

Dispute aprinse între jurnalistul Vadim Ungureanu şi avocata Ana Ursachi pe o reţea de socializare. Totul a pornit de la o postare pe Facebook în care jurnalistul critica avocata şi postul Jurnal TV pentru că au manipulat în declaraţii afirmând că nu este de găsit judecătorul care pronunțase o decizie pe cazul şefului Departamentului Instituţii Penitenciare, Alexandru Pânzari. Ungureanu a plasat şi link-ul la reportajul Jurnal TV în care se vede cum respectivul judecător este văzut chiar în imaginile video în moment ce făcea declaraţii Ursachi, pe coridor.

“Acel moment când Jurnal TV zice că magistratul Ghenadie Plămădeală, „nu a fost de găsit pentru a comenta”, dar se pare că nici nu s-a încercat să-l găsească. Plămădeală intră liniştit în birou chiar în timp ce Ana Ursachi face declaraţii. Acum vor sări cei verzi cu acuzaţii de tot felul, mă vor băga prin diferite buzunare, dar chiar nu accept să fiu prostit de televiziunea Ţopilor. Cum era acolo: „Nu manipulaţi BOBORUL” cu televizorul !!!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

La rândul său, Ana Ursachi a preferat să discute mai degrabă despre ştirea scrisă de portalul deschide.md la subiectul şedinţei de judecată, acuzându-l pe Ungureanu că nu este echidistant. Aceasta după ce Ungureanu plasase, pentru comparaţie, link-urile la ştirile deschide.md şi Jurnal TV la acelaşi subiect. Referitor la incidentul cu negăsirea judecătorului, după mai multe ping-pong-uri dintre cei doi, Ursachi i-a scris lui Ungureanu că speră „că faza cu „găsitul și negăsitul” lui Plămădeala vi se pare minoră”. „Apropo, în raport cu partea vătămată şi cu mine, Plămădeală s-a stăruit sa fie negăsit, deoarece îi era greu să dea ochii cu noi, după ce a făcut”, a scris Ursachi, deşi din imaginile Jurnal TV vedem că judecătorul nu dă niciun semn că s-ar ascunde de jurnaliştii Jurnal TV, care nici nu au reacţionat la vederea judecătorului şi au continuat mai departe să o intervieveze pe Ursachi.

Un internaut a comentat acest incident, spunând că acesta este stilul avocatului „celebru” Ursachi Ana. “Nu contează că spune minciuni, important e să fie în centrul atenţiei şi să dovedească unde i se indică de fraţi (Victor şi Viorel Ţopa n.r.).

În final, Ungureanu a îndemnat-o pe Ursachi să-şi spună frustrările persoane la Jurnal TV şi nu la el pe pagina de Facebook.

De menţionat că în ştirea de pe deschide.md, criticată de Ursachi, se atrage atenţia că “pare, totuşi, straniu faptul că avocata Ursachi nu s-a prezentat la şedinţa de judecată, la ora 09:00, cum era programată, dar pretinde că şedinţa ar fi trebuit să aibă loc la ora 11:00, mai ales că, atât inculpatul, cât şi avocatul său şi procurorul – care a instrumentat cazul -, au ştiut că şedinţa urma să aibă loc la ora 09:00 şi nicidecum la 11:00, după cum susţine Ursachi”.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By