Au fost prinși hoții din Criuleni // VIDEO

Doi tineri de 24 ani şi 26 de ani, din satul Ohrincea, raionul Criuleni au fost reținuți pentru 72 de ore fiind suspectați de tîlhărie. Aceștia au fost încătușați în comuna Trebujeni, r. Orhei în timp ce încercau să vîndă unui ofițer sub acoperire un televizor furat.

Potrivit poliției, în perioada lunilor februarie-martie curent, indivizii ar fi pătruns în cel puțin opt locuinţe, prin metoda forţării geamurilor. Cu o bară metalică, aceștia ameninţau proprietarii după care furau bani, articole din aur şi alte bunuri materiale de preţ. Astfel prejudiciul cauzat constituie circa 50 000 lei.

În timpul perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la domiciliile suspecților telefoane mobile, televizoare, o tabletă, medalii din perioada sovietică, bunuri care ar fi sustrase din cele opt locuințe din raionul Criuleni. De asemenea, au fost găsite și obiectele pe care le foloseau la comiterea infracțiunilor (măști medicinale, o rangă metalică, etc).

Suspecții sînt cercetați penal pentru tîlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 8 până la 10 ani de închisoare.

You may also like

Comments are closed.

By