ATENȚIE! O nouă campanie de victimizare a lui Vlad Filat

filat

Unele instituții de presă au relansat săptămâna aceasta o nouă campanie în care încearcă să-l prezinte pe fostul premier Vlad Filat drept victimă și “înger păzitor” al Moldovei, care s-a jertfit pe sine în numele cetățenilor Republicii Moldova, iar aceștia nu-i sunt recunoscători.

Inițial au apărut „informațiile” despre condițiile de detenție a lui Filat, precum că ar sta în celulă cu un recidivist, violator, etc. După ce instituțiile abilitate au distrus acest mit, la Judecătoria Buiucani a apărut ca din senin un grup de câțiva pensionari, care cereau eliberarea lui Filat, cel, din vina căruia de fapt, cu pensiile lor și așa mizere, acum nu-și mai pot cumpăra nimic din cauza inflației.

Iar vineri, o anumită categorie de presă nu a găsit alte teme importante din care să facă știri decât din apariția pe Facebook a pozei în care Angela Gonța apare alături de fiica sa Ekaterina, care, din comentariile unor internauți ar semăna cu tatăl ei, Vlad Filat.

Întâmplător sau nu, această campanie de victimizare a apărut aproximativ în aceeași perioadă în care procurorul Adriana Bețișor a explicat franc, ceea ce mulți de mult intuiau, că dosarul în care este cercetat Filat are legătură directă cu fraudele de la Banca de Economii, iar banii pe care acesta i-a estorcat proveneau anume din această bancă.

Amintim că astfel de campanii mediatice au apărut și în trecut dar nu au durat mult. Prima a fost cea cu declararea grevei foamei, când Filat spunea că rivalii săi nici nu-și închipuie câtă tărie de caracter are, ca peste câteva zile să renunțe. Alta a fost în legătură cu condițiile sale de detenție, dar s-a stins la fel de repede, după ce chiar deținuții povesteau ce ”euroreparație” i-a fost făcută în celulă.

You may also like

Comments are closed.

By