ALERTĂ cu bombă la bordul a două avioane în India

doua-avioane-evacuate-in-urma-unor-amenintari-cu-bomba-369531

Peste 350 de pasageri au fost evacuaţi, joi, din două avioane de pe aeroportul internaţional din capitala indiană New Delhi, din cauza unor alerte false cu bombe plasate la bordul aeronavelor, informează agenţia AP, citată de Antena3.ro.

Incidentele au avut loc pe aeroportul internaţional Indira Gandhi din New Delhi şi au vizat un avion al companiei Air India şi unul aparţinând companiei Royal Nepal Airlines.

Ambele aeronave au fost transportate în zone izolate şi au fost supuse verificărilor.

Turnul de control al aeroportului a primit un apel telefonic de la un bărbat care a anunţat că la bordul unui avion nepalez se afla o bombă şi că exista „o problemă” cu un avion al Air India, potrivit poliţiei indiene.

La bordul avionul cu destinaţia Kathmandu se aflau 155 de pasageri şi nouă membri ai echipajului, în timp ce 186 de pasageri şi un membru al echipajului erau în avionul companiei indiene.

De menționat că un caz similar de amenințare a fost înregistrat miercuri la bordul unui avion al companiei Air India care decolase de la New Delhi. Aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul Suvarnabhumi din capitala thailandeza Bangkok.

You may also like

Comments are closed.

By