VIDEO // În timp ce Usatîi o face pe „durul” la Chișinău, orașul Bălți e inundat

da usatii dodon45

Renato Usatîi vrea să preia guvernarea Republicii Moldova, dar nu se poate descurca nici cu un oraș ca Bălți, unde străzile devin tot mai proaste, iar, mai nou, sunt chiar și inundate, potrivit Politics.MD.

În timp ce Usatîi organiza luni protestul agresiv în fața Judecătoriei Râșcani la Bălți s-a spart o conductă, iar apa a început să curgă pe străzi inundându-le și făcându-le aproape impracticabile, cel puțin pentru pietoni.

Iar pentru că „primarul” nu era pe loc, nimeni nici măcar nu a încercat să se ocupe de această avarie, chiar dacă apa împrăștiată pe străzi va fi plătită de locatarii Bălțiului.

În ultimul timp tot mai mulți bălțeni se arată nemulțumiți de activitatea lui Renato Uisatîi ca primar, care își petrece timpul mai mult la Chișinău pentru a-și îndeplini propriile scopuri politice (mai bine zis ale celor care stau în spatele lui) în loc să rezolve problemele multe ale orașului. Un sondaj realizat de portalul baltionline.md arăta că majoritatea bălțenilor consideră că Usatîi a făcut multe promisiuni în campania electorală, dar nu a realizat practic nimic, cu excepția show-urilor și concertelor.

sursa: Politics.MD

You may also like

Comments are closed.

By