Un cadavru a fost găsit în subsolul unui bloc de la Ciocana // VIDEO

Screenshot_12

Cadavrul unei persoane a fost găsit, acum două zile, în subsolul unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei. La fața locului, angajaţii IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au depistat urme de violenţă pe suprafaţa corpului neînsufleţit. Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 ani, fără loc permanent de trai, originar din satul Vişniovca, raionul Cantemir.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii, poliţiştii au identificat şi reţinut în aceeaşi zi patru suspecţi, printre care şi o femeie. Aceştia sunt originari din Dubăsari, Ungheni şi Floreşti, cu vârstele cuprinse între 21 şi 44 ani.

Audiați de polițiști, bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia. Ei au declarat că au omorât bărbatul în timpul unui conflict care s-ar fi iscat la o beție. Victima a fost bătută cu bestialitate în regiunea capului până când aceasta și-a dat ultima suflare.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru omor intenţionat. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By