Sportivii din Orhei vor participa, din nou, la spartachiadă

poz_simbol_587958_3925062

Primarul Orheiului, Ilan Șor, a venit cu o nouă inițiativă privind dezvoltarea sportului în oraș și promovarea modului de viață sănătos printre orheieni. Edilul orașului a decis să reabiliteze spartachiada orășenească, următoarea ediție fiind programată pentru luna mai. În acest sens, a fost semnat Regulamentul de desfășurare a Spartachiadei din Orhei, ediția 2016.

În concurs sunt 5 probe sportive: minifotbal, tenis de masă, șah, baschet și volei. Competiția va aduna aproape 1000 de participanți! Pe lângă elevii și studenții din instituțiile de învățământ orășenești, la competițiile sportive vor putea participa, în premieră, reprezentanții administrației locale, ai instituțiilor de stat și întreprinderilor care activează în oraș. Doritorii se pot înscrie prezentându-se la oficiul din str. V. Lupu 48, et. 2.

Pentru asigurarea bunei desfășurări a spartachiadei, în Orhei vor fi construite câteva obiective sportive, printre ele o arenă polivalentă, pe care se vor desfășura competițiile la volei și baschet. Meciurile de minifotbal se vor juca pe cele 2 terenuri sportive noi, moderne, construite în Orhei acum câteva luni. Pe lângă aceasta, în curând va începe reparația sălilor sportive din instituțiile de învățământ din Orhei, în care vor putea să se antreneze participanții.

Câștigătorii spartachiadei din Orhei vor avea parte de premii importante.

You may also like

Comments are closed.

By