Șefa Direcției pentru Protecția Copilului, Svetlana Chifa și-a dat DEMISIA

chifa

Șefa Direcției municipale pentru protecţia drepturilor copilului, Svetlana Chifa demisionează. Anunțul a fost făcut în cadrul ședinței serviciilor primăriei de luni. Svetlana Chifa a ținut să menționeze că pleacă din funcție pe motiv că s-a săturat să lupte ”cu morile de vânt”.

”Decizia îmi aparține. Am făcut-o în urma unei analize prin care trece direcția municipală. Nu atât vârsta mea europeană, cum a spus un consilier, nu starea de sănătate, ci în această situație, în lupta cu morile de vânt, m-am convins ca mă consum și uneori atitudinea față de mine se răsfrânge asupra echipei primăriei, a domnului primar și a direcției. Am decis să demisionez acum când s-au pus totalurile, s-au dat dările de seamă în toate subdiviziunile direcției. Plec cu sufletul împăcat”, a spus Svetlana Chifa de la tribună, menționând că este o femeie puternică și că a reușit să revină la muncă după un grav accident în care a fost implicată în 2015.

Chifa a adus mulțumiri primarului general, viceprimarilor, echipei primăriei, Direcției pentru Protecția Copilului, dar și unor consilieri.

”Când eram arestată, când am trecut prin perioada de reabilitare au fost mereu alături de mine. Le mulțumesc consilierilor care mă terorizau în timpul ședințelor, când voi pleca din colectiv, voi tânji foarte mult când îmi voi aminti de momentele grele”, a conchis șefa direcției.

chirt chif

”Este o doamnă care pleacă bărbătește. Nu atât vârsta de pensionare, mai sunt colegi care au atins vârsta, dar își continuă activitatea, cât greața de realitatea în care trăim de la o vreme cu această anarhie”, a adăugat primarul Dorin Chirtoacă.

Amintim că Svetlana Chifa a fost reținută în ianuarie 2009, fiind bănuită de comiterea unor abuzuri în adopţia copiilor şi depăşirea atribuţiilor de serviciu.

În 2015, Chifa a suferit un accident rutier, fiind lovită pe o trecere de pietoni din capitală. Șefa direcției a fost supusă atunci unei intervenții chirurgicale.

You may also like

Comments are closed.

By