Se cunosc victimele accidentului din Ucraina, în care au fost implicate șase autovehicule // FOTO

dtp_odesskaya_obl_avtobus_3

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, cei trei bărbați care au murit în accidentul din Ucraina au vîrstele de 21, 25 și 39 de ani. Victimele sunt originare din satul Bujac, raionul Comrat, satul Găvănoasa, raionul Comrat și satul Cîșla, raionul Cantemir.

Moldovenii care au rămas în viață, 27 la număr, inclusiv și cele patru externate din spital, care au suferit traumatisme sunt aduse acasă.

Persoanele care vor să afle mai multe informații privind identitatea persoanelor din autocarul din RM implicat în accident, pot apela la Serviciul 901.

Amintim că tragedia a avut loc în această dimineață în apropiere de regiunea Odesa, Ucraina. Un autobuz de model ”SETRA” de pe ruta Cahul – Moscova, cu 37 de pasageri, a derapat de pe traseu în jurul orei 03:00 dimineața, în apropiere de localitatea Starîe Maiaki din regiunea Odesa. În urma accidentului, trei bărbați au decedat. Șoferul autocarului a fost internat în spitalul din localitatea Șîreaieve.

Din informațiile preliminare, vinovat de producerea accidentului este șoferul autobuzului din Republica Moldova care a pierdut controlul volanului. Acesta a intrat în plin în două camioane, ”DAF 95 XF” și ”MAN” care staționau, notează investigator.org.ua.

dtp_odesskaya_obl_avtobus_1

În rezultat, în spatele autobuzului s-a izbit un alt camion „Scania”, care, la rândul său a fost lovit de un automobil ”Shevrolet” și un microbuz ”Mercedes”, potrivit unian.net.

dtp_odesskaya_obl_avtobus_2

Cauzele accidentului se investighează.

You may also like

Comments are closed.

By