Rezoluția Forumului societății civile, redactată de membrii partidului lui Năstase

Screenshot_11

Reprezentanții Partidului Demnitate și Adevăr au redactat rezoluția așa-numitului Forum al societăți civile după bunul lor plac. Nu în zadar printre revendicările „societății civile” figurează și cereri exprese în interesul acestei formațiuni, dar și a grupului de inițiativă condus de Maia Sandu.

Reprezentanții Forumului societății civile a prezentat joi, la o săptămână după desfășurarea evenimentului, revendicările față de guvernare. Majoritatea sunt de fapt cele vociferate din PMAN de Partidul Demnitate și Adevăr, Partidul Socialiștilor și de Renato Usatîi precum demiterea funcționarilor, alegeri anticipate, șamd. Totodată, una din revendicările „societății civile” este și înregistrarea imediată a Partidului Demnitate și Adevăr, ceea ce înseamnă că deja societatea civilă promovează interesele unui partid politic.

Mai mult, la conferința de prezentare a revendicărilor au fost prezenți și chiar au luat cuvântul mai mulți reprezentanți ai partidelor, precum Igor Grosu, care este unul din liderii grupului de inițiativă pentru înregistrarea partidului Maiei Sandu. De asemenea, mai mulți reprezentanți ai Partidului DA, inclusiv Vasile Năstase, fratele liderului formațiunii Andrei Năstase.

De fapt, zilele trecute Vasile Năstase recunoștea la Jurnal TV că anume ei sunt organizatorii Forumului civic și autorii rezoluției acestuia. ”Am organizat un forum civic în două trepte și în urma acestui forum se redactează această rezoluție, inclusiv în aceste momente, că am vorbit cu colegii mei”.

You may also like

Comments are closed.

By