Premiați de poliție pentru că au salvat viața unui om

Screenshot_2

Doi locuitori ai capitalei, cu vârstele de 30 ani şi respectiv 35 ani, au primit diplome din partea Conducerii Inspectoratului de Poliţie al sectorul Râşcani din Capitală.

Screenshot_3

Cei doi i-ar fi salvat viaţa unui tânăr de 20 de ani, originar din Dubăsari. Acesta vroia să se arunce de pe podul din strada Calea Moşilor al sectorului Râşcani.

Tânărul a fost observat la timp de cei doi bărbaţi, care l-au convins să renunţe la acest gest, între timp anunţând poliţia despre incident.

Ulterior după intervenţia poliţiştilor, salvatorilor şi altor servicii ale Ministerului Afacerilor Interne tânărul a fost convins şi preluat de pe marginea podului, fiind condus la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. El a declarat în cadrul audierilor că vroia să-și pună capăt zilelor pe motiv că s-ar fi certat cu familia şi că nu are surse financiare pentru existenţă. Anterior, tânărul a mai avut tentative similare la acte de suicid.

Conform procedurii prevăzute de lege, asemenea persoane predispuse la acţiuni de suicid sunt internate la Spitalul de psihiatrie pentru investigaţii speciale, fiind ulterior preluat de către medici.

You may also like

Comments are closed.

By