Poliția a prins un hoț de locuințe: A furat peste un milion de lei // VIDEO

furt

Un locuitor al capitalei în vârstă de 32 ani, anterior judecat pentru diferite infracţiuni, a fost reţinut de către angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta este bănuit de un şir de furturi din locuinţe a căror prejudiciu material depăşeşte suma de 1 500 000 lei. Individul ar fi pătruns în cel putin şapte locuinţe situate la sol, prin metoda forţării geamurilor din termopan, de unde ar fi sustras bani, articole din aur şi alte bunuri materiale de preţ.

În cadrul investigaţiilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul ar fi fost implicat recent în două furturi din locuinţe. Jafurile au fost comise la începutul lunii februarie. Hoțul a furat valută străină în sumă de aproximativ 1 300 000 lei, bijuterii din aur, o armă de vânătoare de model “Magnum”, un pistol de model IJ-75 şi diferite muniţii. Armele şi cartuşele le-a ascuns ulterior într-un frigider pe teritoriul unei întreprinderi, cu scopul de a le vinde, iar articolele din aur le-ar fi vândut la casele de amanet. Totodată, poliţiştii au reuşit să depisteze la acesta 15 000 de dolari SUA, celelalte mijloace financiare urmează a fi depistate pe parcurs în urma audierilor lui.

El a fost reţinut în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi este cercetat penal pentru furturi în proporţii deosebit de mari. Conform legislaţiei penale în vigoare, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By