O tânără a sărit, dezbrăcată, de la etaj: A vrut să scape de patru violatori

nu-treceti-politia

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de 30 ianuarie, pe bd. Dacia. Poliția a fost alertată că o fată a căzut de la etajul doi al unui bloc.

Între timp, angajaţii unei agenţii de pază particulară au anunțat că au reținut o tânără dezbrăcată în incinta unui magazin, care a pătruns prin spargerea geamului de la intrare. Ulterior poliţiştii au constatat că este vorba despre aceeași persoană, tânăra care a căzut de la înălţime. Ea s-a dovedit a fi o adolescentă în vârstă de 16 ani, originară din raionul Cimişlia. După incident, fata a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Interogată de oamenii legii, ea a mărturisit că împreună cu patru indivizi, a mers într-un apartament din capitală, fiind invitată la o zi de naștere. După ce au consumat băuturi alcoolice, tinerii au amenințat-o și au forţat-o să întreţină raporturi sexuale în mod pervers. Fata a încercat să scape și a sărit de la etajul doi.

La scurt timp, violatorii au fost reţinuţi. Ei s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 17 ani şi 23 ani, originari din Orhei şi Rezina. Actualmente, trei dintre bănuiţi sunt cercetaţi penal pentru viol în stare de arest, iar cel de 17 ani este cercetat în stare de libertate. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 până la 12 ani.

You may also like

Comments are closed.

By