Noapte fatală pentru trei tineri din Edineț după ce au chefuit într-un club de noapte // FOTO

12782106_744083609055880_2057493965_n

După ce s-au distrat la o discotecă din localitatea Cupcini, opt tineri au urcat într-un BMW și s-au pornit spre casă, în orașul Edineț. La o curbă automobilul a derapat și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului violent, două fete de 22 de ani au decedat pe loc, iar un băiat a murit la spital.

Potrivit poliției, accidentul a avut loc în data de 28 februarie, în jurul orei 03:30. Cei opt tineri din automobil aveau între 19 și 24 de ani, toți originari din raionul Edineț.

dscn2454

dscn2455

Șoferul mașinii care a derapat, preliminar, din cauza vitezei excesive, a fost testat alcoolscopic, gradul de alcoolemie în aerul expirat fiind de 0,52 mg/l. Ceilalți pasageri, la fel, erau în stare de ebrietate.

Șoferul, care se află la spital, nu deținea permis de conducere. Acum acesta și încă un tânăr se află în stare gravă la spital.

Organul de poliție și cel de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

De menționat că anterior, BMW-ul implicat în accident, a fost observat de un echipaj al poliției.

”Observând filtrul inspectorilor de patrulare, care la moment verificau alți conducători auto, șoferul BMW-ului a accelerat trecând de acesta.

În timpul deplasării mașinilor de poliție spre Bălți, unde urmau să efectueze un alt filtru, inspectorii au observat piese ale unei mașini pe traseu, după care au depistat mașina avariată”, se spune într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției.

You may also like

Comments are closed.

By