Năstase – un raider cu demnitate și puțin adevăr (DOC)

nastase

Andrei Nastase, acest noul Vlad Filat, un alt om din banda criminala a lui Lucinschi, aservit colateral si serviciilor ruse, vorbeste in prezent despre demnitate si adevar, dar uita ca a dus lipsa de aceste calitati in perioada cand a participat la atacul raider asupra AirMoldova, scrie Corneliu Gandrabur pe blogul său.

Saptamana trecuta am primit de la cineva o decizie a CEDO prin care Topii au fost despagubiti cu 7 milioane de euro. Banii au plecat in conturile acestor oligarhi direct din buzunarele noastre. Statul a fost obligat sa cheltuie niste bani pentru a acoperi o dauna aparura in urma primelor atacuri raider din Moldova. Pe atunci nici Platon nu visa la asa scheme. Era un papa lapte pe langa Lucinschi, Filat, Sturza, Topi si Nastasi.

Ei bine, in decizia respectiva este notat destul de clar ca reprezentantul companiei care a efectuat atacul raider asupra AirMoldova a fost Andrei Nastase. Da, este acest Andrei care tipa de dimineata pana in seara la toate posturile TV despre demnitate si adevar.

Despre aceasta Decizie a Curtii nu se va vorbi la nici macar un post PLDM. Nu vor fi emisiuni la TV7 si nici articole intregi pe ZiarulNational, Unimedia si alte portaluri afiliate clanului. Pur si simplu nu vor permite ca oamenii sa afle adevarul despre raiderul Andrei Nastase.

Ieri ma uitam la noua emisiune Comisarul, realizator Gabriel Calin. El spune in acea inregistrare ca Lucinschi a bagat in fata cate un om chipurile curat, doar in speranta sa ramana la putere cat mai mult timp. Daca este sa depanam firul, vom vedea ca de fapt toti oamenii propusi in politica au avut in trecut ceva in comun. Vlad Filat, Sturza, Nastase si Topii au lucrat in subordinea Guvernului ani buni. Sturza si Filat au ajuns premieri, asa ca au ramas sa obtina aceasta functie Nastase si Topii. Nastase este acum marea speranta a grupului criminal Lucinschi. Mai mult, Andrei Nastase a fost coleg de facultate cu Vlad Filat, asa ca intelegem perfect de ce manca limba cand ajungea cu protestatarii in fata IPTEH.

Ei bine, dupa aceasta schema impotriva AirMoldova, cota parte cumparata din creditul acordat fraudulos, pentru care unul din Topi este condamnat in prezent, cum poate Andrei Nastase sa acuze alte persoane de uneltiri impotriva Staului Republica Moldova? De ce niciodata nu spune despre atacul raider asupra Voiaj International, Air Moldova, despre afacerea Dializa, BEM, Caravita si multe altele? Toate aceste atacuri raider au iesit din cercul clanului Lucinschi din care fac parte, dupa cum au inteles toti deja, urmatoarele persoane: Sturza, Filat, Nastase, Topii. Lista este mai mare, insa in prezent doar aceste persoane au iesit la rampa si ne prostesc zilnic ca sunt corecti. Unul ne explica deja din inchisoare, iar altii doi mai deschid gura tocmai din Germania.

Nu pun toata Decizia CEDO, pentru ca este prea mare si nu veti intelege nimic din continutul acesteia. Cele mai importante pagini sunt de la inceput si ultima. Ultima pagina ne demonstreaza clar ca, dupa o schema pusa bine la punct, CEDO a fost inselata in starea incat a condamnat Moldova sa despagubeasca niste raideri. Unul din principalii raideri din aceasta schema a fost si Andtei Nastase, omul care s-a ocupat personal de dosar. Dupa ce a castigat acest proces el si-a cumparat casa in Germania, fiind si unul din vecinii Topilor. Toti s-au adunat in acelasi oras, inclusiv avocatul lui Vlad Filat. De ce? Ca sa le fie mai usor atunci cand au de planuit urmatoarele atacuri raider impotriva Moldovei. Printre ultimele realizari este BEM si afacerea Dializa. O ancheta mai serioasa va arata ca au facut si alte prostii. Nu as gresi daca as spune ca pana si utilarea unur spitale s-a facut tot prin firmele clanului Lucinschi, cu bani furati de la BEM. Afaceri pe spatele oamenilor.

In aceste circumstante, putem spune clar ca Andrei Nastase nu este doar un balabol politic. Este un raider. Din cauza lui Moldova a ramas fara AirMoldova si Voiaj International. Sa intoarca aceste bunuri in proprietatea Statului, apoi sa vorbeasca despre demnitate si adevar! Sa inceteze indobitocirea cetatenilor, pentru ca ei nu stiu despre trecutul politicienilor aparuti peste noapte, asa ca nici pe aproape nu merita sa fie furati de voturi de un alt om din clanul raider Lucinschi!

Andrei Nastase, urca baiete in avion si pleaca de unde ai venit! Nu uita ca actiunile ilegale indreptate impotriva Statului nu au termen de prescriptie. O sa vina ziua cand o sa faci vizite la procuror, anume pe tema atacurilor raider la care ai luat parte!

sursa: gandrabur.net

You may also like

Comments are closed.

By