Incident în metrou: Doi pensionari germani atacați de un grup de imigranți // VIDEO

61769483

Incidentul a avut loc la metroul din Munchen, Germania. Un grup de imigranți au atacat doi pensionari germani, care au încercat să sară în ajutorul unei femei agresate de refugiați, notează protv.ro.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un călător. Bătaia ar fi pornit după ce femeia a respins avansurile unuia dintre solicitanții de azil, conform Daily Mail.

„S-a întâmplat în mijlocul zilei, în centrul Munchen-ului. M-am așezat în fața unei tinere, iar în spatele meu erau patru locuri pe care stăteau mai mulți refugiați. Unul dintre ei a întrebat-o ceva pe tânără, apoi bărbatul și-a pus mâna pe gâtul ei. În acel moment, femeia s-a retras și s-a uitat în direcția mea. În timp ce metroul mergea, bărbatul a izbit cu pumnul geamul, probabil din frustare că femeia l-a respins. Mai mulți bărbați i-au cerut să înceteze, iar unul dintre refugiați l-a atins pe cap, batjocoritor pe unul dintre bărbații mai în vârstă. Atunci lucrurile au degenerat, unul dintre refugiați chiar i-a băgat mâna în gât unuia dintre pasageri. Când am ajuns în stație, am sunat la poliție, dar au spus că nu le pot face nimic”, a povestit martorul care a filmat scena.

You may also like

Comments are closed.

By