Ce a căutat Natalia Morari la Moscova?

moscova-inside

Natalia Morari a efectuat o vizită fulger la Moscova, asta chiar dacă se spunea că are interdicție să pășească pe pământul rusesc. Ea a revenit din statul cotropitor la miez de noapte, pe ascuns, să nu o vadă prea multă lume. Se pare că nu doar guvernarea se ascunde de oameni, iată că și Natalia alege zborurile de noapte.

Ei bine, eu leg vizita ei de liniștea din ultima perioadă. Mergem deja pe a doua săptămână fără proteste. Toți s-au liniștit și așteaptă noi instrucțiuni. Probabil în următoarele zile vom avea parte de câteva surprize neplăcute. Rând pe rând au fost la Moscova Renato Usatîi, Igor Dodon, iar acum și Natalia Morari. Probabil urmează să efectueze o vizită și Andrei Nastase, asta în cazul dacă nu a fost până acum.

Se știe că Rusia dirijează cu protestele din Chișinău. Aceasta se vede de la o poștă, demonstrat deja și prin reportajul de la un post de televiziuni rusesc care anunța cu multe ore înainte ce va fi la Chișinău. La Moscova se cunoștea deja despre înființarea Comitetului de salvară națională, dar la Chișinău încă urma să fie supus votului în PMAN. Toți au făcut jocul Rusiei, însă puțini din ei și-au dat seama de acțiunile lor.

Natalia Morari, personajul despre care am scris de mai multe ori, nu a negat niciodată implicarea în protestele din 7 aprilie 2009. Tot ea era atunci cel mai mare dușman al puterii. Totodată, activista mobiliza oamenii și conducea coloanele de protestatari de la Guvern la Parlament, de la Parlament la Guvern. Și-a făcut treaba în 2009, așa că a intrat în jocul prostesc și în 2016, punând în aplicare, din nou, aceleași instrucțiuni venite de la Moscova. Morari a fost în capitala lui Putin după noi indicații, iar acest lucru este clar pentru toți!

Este grav faptul că nimeni nu se autosesizează. Nu spun aici despre organele de forță, pentru că ele nu pot ridica un deget împotriva serviciilor rusești, dar atrag atenția asupra faptului că cetățenii merg înainte parcă legați la ochi, și cred în toate prostiile debitate în emisiunile acestei activiste. Chiar nimeni nu sesizează că platourile emisiunilor ei au devenit niște cabinete unde se plănuiesc următoarele acțiuni de protest? Ar fi cazul!

Ah, da! Natalia apare de această dată lângă Aleksei Navalnîi. Alioșa probabil este noul personaj, înlocuindu-l pe Baghirov. Doar știți că ultimul este condamnat în Moldova, dar a reușit să fugă!

SURSA: Corneliu Gandrabur

You may also like

Comments are closed.

By