Candu și Filip după ședința comună: O dată pe lună vom încerca să ne vedem

candu filip

Astăzi a avut loc prima ședință comună a conducerii Guvernului, Parlamentului și comisiilor permanente în cadrul căreia au fost discutate prioritățile legislative ale sesiunii de primăvară, proiecte ce țin de implementarea Acordului de Asociere, reforma justiției, din domeniul financiar-bancar și energetic.

”Sunt câteva chestiuni legate de restanțele la implementarea Acordului de Asociere. Le-am identificat pe cele mai stringente si în primele ședinte plenare deja vor fi aprobate, la fel mecanismele de lucru în comisii. O astfel de comunicare este utilă și necesară ca să depășim restanțele și ceea ce a marcat ultima perioadă de instabilitate și lipsă de conlucrare între Guvern și Parlament. E un dialog util”, a menționat Andrian Candu.

”Săptămâna trecută a avut loc ședința comisiei guvernamentale pentru implementarea Acordului de Asociere pentru integrare europeană. Am scos în evidență aceste restanțe. La Guvern ne-am propus să elaborăm un calendar să eliminăm aceste restanțe timp de 30 de zile. Este un termen ambițios, dar avem de gând să ne mobilizăm”, a adăugat premierul Pavel Filip.

Părțile au convenit ca astfel de ședințe comune să aibă loc o dată pe lună. Următoarea ședință este preconizată pentru 11 martie.

You may also like

Comments are closed.

By