Bunelul vitreg și-a violat nepoata timp de 2 ani

viol

Procurorii au contestat sentinţa prin care bărbatul de 63 de ani a fost achitat pentru comiterea acţiunilor violente cu caracter sexual.

Potrivit procurorilor, pe parcursul anilor 2011 – 2013, inculpatul şi-a agresat sexual nepoata în vârstă de 10 ani. La începutul anului 2013, rudele victimei au observat o schimbare în comportamentul fetiţei, iar după ce au aflat ce i s-a întâmplat, imediat au anunţat poliţia.

În februarie 2014, instanţa de fond l-a condamnat pe inculpat pentru comiterea violului la 12 ani de închisoare, fiind achitat de săvârşirea acţiunilor violente cu caracter sexual pe motiv că nu s-a constatat existenţa faptei infracţiunii. Procurorii au contestat sentinţa considerând-o ilegală. Astfel Curtea de Apel Bălţi a dispus rejudecarea cauzei, inculpatul fiind recunoscut vinovat de comiterea acţiunilor violente cu caracter sexual. Acesta a fost condamnat la 14 ani de pușcărie.

Bărbatul este cetăţean al Federaţiei Ruse și era căsătorit cu bunica victimei de câţiva ani. După incident, femeia a divorţat.

imagine simbol

You may also like

Comments are closed.

By