Verificări la complexul ”Lunedor” de pe strada Ismail: Au fost depistate nereguli grave

lunedor realitatea

În urma verificărilor de la complexul comercial „Lunedor”, de pe strada Ismail din capitală, au fost depistate mai multe nereguli vizavi de utilizarea canalului de ventilație și a canalului de evacuare a fumului. Este vorba de depunerea grăsimilor pe canalul de ventilație, iar acest lucru a dus la răspândirea focului, notează Today.md.

Șeful adjunct al Direcţiei situaţii excepţionale a municipiului Chişinău, Liviu Mîrzenco, a declarat în cadrul ședinței Serviciilor Primăriei că agenții economici ar trebui să verifice periodic canalele de ventilare și cele de evacuare a fumului.

Potrivit lui, nu este primul caz când incendiul izbucnește din cauza grăsimilor depuse pe canale.

În același timp, viceprimarul Nistor Grozavu a spus că pierderile ar trebui suportate de agentul economic de la etajul întâi și că pompierii nu pot sta la fiecare coș de fum pentru a preîntâmpina un eventual incendiu la vreun agent economic.

Amintim că incendiul a izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:30, pe strada Ismail, nr. 100 din capitală. Localul tip fast-food, de unde a pornit incendiul, era închiriat de un cetățean turc.

Azi la 10.40

Posted by Hatmanu Igor on 23 Ianuarie 2016

În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit.

video: Facebook (Hatmanu Igor) / captură foto: realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By