Un microbuz din RM s-a răsturnat în România: Patru persoane internate la Pașcani// FOTO / VIDEO

microbuz_rasturnat_accident7

Accidentul s-a produs în această dimineață la orele 08.00, în județul Iași, România. Un microbuz din Republica Moldova, în care se aflau patru persoane, s-a răsturnat. Atât șoferul, cât și pasagerii au rămas blocați în microbuz.

Victimele se aflau într-un microbuz din Republica Moldova, la care era atașat o platformă ce transporta un autoturism. Șoferul a pierdut controlul direcției, s-a izbit de un parapet, apoi de un cap de pod și s-a răsturnat în afara părții carosabile, notează newspascani.com.

microbuz_rasturnat_accident_5

microbuz_rasturnat_accident_3

microbuz_rasturnat_accident_6

Șoferul în vârstă de 45 de ani este Eduard Scrob, alături de el se afla Ludmila Sofianciuc de 62 ani, Nina Ivanova de 58 ani, toți din Republica Moldova și Raisa Kraudshnaider de 61 de ani din Germania.

La sosirea echipajelor de intervenție, victimele erau încarcerate. Acestea au fost scoase din mașină de angajații ISU,și au fost preluate ulterior de personalul medical de la Serviciul de Ambulanță. Toate persoanele aflate în microbuz au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani unde au primit îngrijiri medicale, starea lor fiind stabilă.

microbuz_rasturnat_accident_2

Polițiștii Biroului Rutier Pașcani au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii accidentului rutier. Șoferul microbuzului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

You may also like

Comments are closed.

By