Trei proteste care au arătat ”Who is who”

nastase usatii dodon777

Ieri au avut loc proteste. Cea mai bună relatare o găsiți pe agora, cu tot cu imagini filmate cu drona și care vă pot arăta clar ce și cum a fost.

Câteva concluzii care s-ar putea adeveri, sau nu, timpul le va arăta.

1. Platforma/Partidul DA vor alegeri și sunt disperați să o facă. Rezervele de încredere ale finanțatorilor din SRL-ul ”Țopa-Platon” se cam termină iar șansele unor alegeri anticipate nu se văd. După eșecul din toamnă în care nu au putut destabiliza situația se apropie un al doilea eșec mare. Oamenii nu vin iar cei care vin nu vor să vină repetat pentru că înțeleg faptul că sunt utilizați și manipulați.

2. Dodon și echipa vor alegeri și nu prea. Adică vor alegeri dar nu chiar în momentul dat. Pentru ei e convenabil alegerile să fie prin toamnă. Acum sunt destul de puternice mișcările de osanale de dreapta și nu e chiar clar ce și cum iar după vară, atunci când iar se va pune problema embargourilor și lipsa de produse care pot fi exportate în .eu ar putea avea mult mai multe șanse la alegeri.

3. Făleșteanul e în cea mai mare disperare. La Bălți nu-i reușește nimic din ceea ce și-a propus. El nu are echipă iar primarii aleși din partea partidului lui nu fac treabă. Cazul Florești deja l-a expus și el deși ar putea să se deplaseze acolo în loc să facă live-uri. Îs 30 de kilometri de la Bălți.

Ieri cu ochiul liber s-a observat ”dragostea” dintre Năstase și făleștean. Susținerea acestora. Ceea ce sigur a dezamăgit electoratul de stânga. Sau poate s-a supărat pe Dodon că socialistul a reuşit să mobilizeze mult mai mulți oameni decât a adunat făleşteanul? Nu prea înțeleg eu supărările acestea dar treaba lui. Aaaa, și omul e perfect pentru show-uri, karaoke, nunți în piață dar sigur nu pentru a organiza și a face ceva durabil.

sursa: luchianiuc.com

You may also like

Comments are closed.

By