Țopii își îndeamnă marionetele să părăsească lista lui Sturza! Vrea un Guvern VERDE-GERMAN

victor-si-viorel-Topa-implicati-in-cazul-de-atac-raider-asupra-maib

Cred că reprezentații mișcării DEMNITATE ȘI ADEVĂR și simpatizanții acesteia ar trebui să părăsească lista, pentru a nu-și murdări reputația – a scris Viorel Țopa, fostul șef de la BEM care se ascunde de justiție la Frankfurt, împreună cu Victor Țopa. Despre ambii s-a scris că sunt persoanele care trag sforile Platformei DA, devenită între timp partid, deși era servită opiniei publice ca o mișcare protestatară civică.

Potrivit lui Viorel Țopa aflarea pe aceeași listă cu Alexandru Stoianoglu propus la fucția de ministru de interne i-ar discredita pe membrii plaformei, care se regăsesc împreună cu mai mulți peledemiști în guvernul propus de Sturza.

Pe de o parte Țopa e deranjat de prezența lui Stoianoglu, iar pe de altă parte acesta nu vede o problemă în prezența unui număr impunător de verzi alături de personajele dubioase din DA (aflate sub conducerea finului lui Victor Țopa – Andrei Năstase, președintele DA). Unica soluție plauzibilă pentru Viorel este un guvern în totalitate Verde-German.

Mîine, 4 ianuarie 2016 urmează să aibă loc ședința parlamentului în care legislativului îi va fi propus să voteze pentru cabinetul de miniștri propus de Ion Sturza, candidat la funcția de premier înaintat de președintele Nicolae Timofti în strânsă colaborare cu PLDM-ul și fără a ține cont de opiniile celorlalte partide parlamentare.

You may also like

Comments are closed.

By